nieuws

Aegon-shirt van Ajax onthuld

Archief

Dinsdagochtend om iets na 9.00 uur is het nieuwe thuisshirt van voetbalclub Ajax onthuld. Het draagt de naam van de nieuwe hoofdsponsor Aegon, die zich voor een periode van zeven jaar als voornaamste geldschieter aan de Amsterdamse club verbonden heeft.

Aegon-shirt van Ajax onthuld

Clubvoorzitter Uri Coronel en Aegon-topman Alex Wynaendts hielden een korte toespraak, waarna een groot scherm met daarop het nieuwe shirt aan de Amsterdam Arena werd opgehesen. "Wij zijn er trots op dat we een voetbalclub als Ajax mogen en kunnen sponsoren. Het sponsorschap met Ajax opent internationaal deuren voor ons. Ook brengt het ons dichter bij de mensen, midden in de samenleving. Dáár waar Aegon wil zijn", aldus het concern. Op de speciale website www.ajax.aegon.nl kan onder meer een Ajax-Aegon Quiz worden gespeeld.

Reageer op dit artikel