nieuws

Advieswijzer Huis & Hypotheek als waarborg

Archief

Hypotheekadviesketen Huis & Hypotheek komt met de Advieswijzer waarin het franchisebedrijf een stappenplan heeft vastgelegd om te komen tot een goed en volledig hypotheekadvies.

Advieswijzer Huis & Hypotheek als waarborg

Er is een stappenplan voor een hypotheek bij aankoop, voor oversluiten en voor een verbouwing of verhoging van een hypotheek. Voor de adviseurs is dit een leidraad, voor de klant een waarborging van de advieskwaliteit. De aanbevelingen van de AFM heeft de keten opgepakt om haar advisering te verbeteren. Inmiddels zijn alle Huis & Hypotheek-adviseurs getraind in het werken met en het toepassen van de Advieswijzer. Dit gebeurde in samenwerking met de Obvion Academy en opleidingsinstituut Dukers & Baelemans.

Reageer op dit artikel