nieuws

Actie Fortis onder WGA-verzekerden

Archief

Fortis ASR biedt werkgevers die de basisuitvoering van de WGA Gatverzekering hebben de mogelijkheid om tot het einde van het jaar over te stappen naar de uitgebreide variant. De eerste drie maanden betalen zij dan geen premie

De uitgebreide variant vult bij arbeidsongeschiktheid het inkomen van werknemers aan tot maximaal 70% van het laatstverdiende loon, tot het wettelijk vastgestelde maximale dagloon. Verder ontvangen werknemers 5% extra uitkering als zij minimaal 50% van hun restverdiencapaciteit benutten. Met de Verzuimmanagementdiensten ondersteunt Fortis ASR werkgevers bovendien proactief bij het beheersen van ziekteverzuim en het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Via Contractmanager hoeven werkgevers personeelsmutaties slechts één keer door te geven, aan het einde van het jaar.

Reageer op dit artikel