nieuws

Achmea komt met Horeca Verzuimplan

Archief

Samen met brancheorganisatie Koninklijk Horeca Nederland (KHN) heeft Achmea het Horeca Verzuimplan ontwikkeld, dat diensten biedt op het gebied van preventie, loondoorbetaling, arbodienstverlening en re-integratie.

Achmea komt met Horeca Verzuimplan

De diensten van Achmea sluiten volgens KHN het best aan bij specifieke omstandigheden als de vaak wisselende en kortdurende arbeidscontracten. "Een werkgever hoeft met dit contract, vanwege de vele personeelswisselingen, niet elke wijziging steeds direct door te geven. Werkgevers kunnen hun werknemers ook, binnen een bepaalde periode, met terugwerkende kracht in en uit dienst melden," aldus Dolf Kamermans, directeur Achmea Inkomensverzekeringen. Achmea richt voor Koninklijk Horeca Nederland ook een speciale servicedesk op, waardoor werkgevers vaste contactpersonen hebben.

Reageer op dit artikel