nieuws

ABZend in gebruik bij Randstad

Archief

ABZend, de dienst voor digitale verzending van pensioen- en verzuimmeldingen van ABZ, is ook door uitzendorganisatie Randstad in gebruik genomen.

 

Met de aansluiting van Randstad kan ABZend nu voor 30% van de beroepsbevolking de werknemergerelateerde mutaties verzenden. Randstad HR Services is de tweede grote dienstverlener op het gebied van salaris- en personeelsadministratie die gebruik maakt van de backofficekoppeling van ABZend. In het voorjaar sloot salarisbedrijf ADP ook al aan.

 

  &nbspDe dienst maakt het mogelijk om na eenmalige invoer van gegevens de berichten direct door te sturen naar relevante partijen, zoals pensioenfondsen, inkomensverzekeraars en arbodiensten.

 

  &nbspVolgens Andy Verstelle, algemeen directeur van Randstad HR Services, bespaart de uitzendorganisatie hiermee fors op beheer- en inrichtingskosten. "Dat voordeel geven wij graag aan onze klanten."Randstad telt drieduizend medewerkers verspreid over driehonderd vestigingen.

 

Reageer op dit artikel