nieuws

Zzp’ers kunnen bij Arag direct voor rechtsbijstandpolis terecht

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag biedt zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) de mogelijkheid om rechtstreeks een polis te sluiten. "Wij spelen hiermee in op de vele telefonische verzoeken van potentiële verzekerden uit zowel de zakelijke als particuliere markt", zo motiveert Arag deze nieuwigheid in een nieuwsbrief aan het intermediair.

Zzp’ers kunnen bij Arag direct voor rechtsbijstandpolis terecht

 

De zzp’ers kunnen kiezen tussen verzekeren via een tussenpersoon en direct sluiten. "Qua pricing is er geen verschil. Deze optie is uitsluitend en alleen bedoeld om deze specifieke doelgroep te faciliteren in de aanschaf van hun polis", aldus Arag.

 

  &nbspNVA-voorzitter Bob Veldhuis vindt de actie om onder dezelfde merknaam als via het intermediair rechtstreeks verzekeringen te sluiten, schaamteloos. Hij zei dit donderdagmiddag in zijn toespraak tot de ledenvergadering van de NVA in Nijkerk. "Ik snap niet dat er nog steeds verzekeraars zijn die het gepast vinden de partijen die exclusief verantwoordelijk zijn voor hun succes schaamteloos onder hetzelfde merk te beconcurreren." (Zie pag. 34).

 

Verkeersrechtsbijstand

Inmiddels is bij Arag, gericht op de vakantieperiode, een actie voor verkeersrechtsbijstand van start gegaan. Hierbij blijkt dat de zzp-actie inderdaad een uitzondering is, hoewel argwanende intermediairs op het verkeerde been gezet kunnen worden bij het zien van de tekst "Sluit direct online af. Of ga naar uw verzekeringsadviseur."

 

Op de actiesite staat één keuzeknop, met het opschrift ‘Direct verzekeren via het intermediair’.

 

  &nbspTussenpersonen die in de actieperiode (20 juni tot 1 september 2008) particuliere rechtsbijstandverzekeringen sluiten, ontvangen een bonusprovisie van 10%.

 

verzekeren’ en ‘Verzekeren via tussenpersoon’.

Reageer op dit artikel