nieuws

Zakelijke pakketpolis bij Nedasco

Archief

Volmachtbedrijf Nedasco heeft een nieuwe pakketpolis voor bedrijven op de markt gebracht. Tussenpersonen kunnen darbij verzekeringen van verschillende risicodragers combineren tot één pakket.

 

Het Voordeelpakket Bedrijven biedt keus uit elf verschillende verzekeraars. Zo kan bijvoorbeeld een gebouwendekking van Avéro worden gecombineerd met bedrijfsschade van Aegon, inhoud van Delta Lloyd, rechtsbijstand van DAS en beroepsaansprakelijkheid van Nationale-Nederlanden. Vanaf twee hoofdverzekeringen geldt een korting van 5%, oplopend naar 10% bij vijf polissen of meer.

 

  &nbspVanaf drie hoofdverzekeringen biedt het pakket nog een extra voordeel, aldus Nedasco. De premie kan dan zonder kostenopslag in termijnen worden betaald. Ook zijn bij het sluiten geen poliskosten verschuldigd.

 

Reageer op dit artikel