nieuws

Vraag bij bruiloftsverzekering: ‘Ja, voetbal belangrijker dan trouwen’

Archief

TrouwZeker, een verbonden bemiddelaar van Europeesche, brengt een variant op de EK-annuleringsdekking van de Fortis-dochter. Je kunt zelfs je bruiloft of huwelijksreis afblazen als het Nederlands Elftal de finale van het EK 2008 bereikt.

 

"U moet er toch niet aan denken dat er niemand op uw bruiloft aanwezig wil zijn of dat u de finale moet missen, omdat u op huwelijksreis gaat, als het Nederlands Elftal in de finale speelt van het EK 2008. Misschien is deze historische gebeurtenis een reden waarom u uw bruiloft en huwelijksreis zou willen verzetten", aldus TrouwZeker op de eigen website. "Om uzelf een karige bruiloft of frustrerende huwelijksreis te besparen, biedt TrouwZeker u de mogelijkheid om uw bruiloft of huwelijksreis te annuleren, voor maar respectievelijk 1% of 2% extra bovenop de premie."

 

  &nbspHet enige wat de aspirant-verzekeringnemer moet doen, is in de polisaanvraag bij ‘Opmerkingen’ aan te geven: "Ja, voetbal is belangrijker dan trouwen".

 

  &nbspIn de periode tot begin deze week was er evenwel nog weinig animo voor deze extra dekking getoond.

 

Reageer op dit artikel