nieuws

Voogd & Voogd gaat schades telefonisch afhandelen

Archief

In het kader van efficiencyverbetering biedt Voogd & Voogd aangesloten bemiddelaars en hun klanten de mogelijkheid gebruik te maken van gratis directe telefonische schadebehandeling. Voor dat doel is een rechtstreeks schadenummer opengesteld voor particulieren.

Voogd & Voogd gaat schades telefonisch afhandelen

Volgens manager Schadebehandeling Mireille van den Berg worden door de nieuwe werkwijze de communicatielijnen verkort: "We gaan claims veel meer dan voorheen telefonisch afhandelen. In veel gevallen is het helemaal niet nodig een papieren dossier op te bouwen en tussenpersoon en eindklant daarmee lastig te vallen." Aangesloten bemiddelaars bepalen zelf of ze deze dienst ter beschikking willen stellen aan hun klanten.

Reageer op dit artikel