nieuws

Volmacht Fortis voor HJG

Archief

HJG Verzekeringen in Bolsward heeft een volmacht van Fortis ASR gekregen. Het bedrijf had al volmachten van Reaal en van DAS.

 

HJG Verzekeringen is een combinatie van een groot aantal portefeuilles, zoals recent De Jong Assurantiën en Bosma en eerder Eerdmans, Horjus, De Jong en Van der Goot. Het bedrijf is vooral actief in Zuidwest Friesland en heeft vestigingen in Bolsward, Joure en Workum. HJG heeft 28 medewerkers en 25.000 relaties.

 

  &nbspBij de ondertekening van de volmachtovereenkomst waren aanwezig v.l.n.r. Hans Spruitenburg, adjunct-directeur volmachten Fortis, Pieter Paulusma, volmachtbeheerder HJG, Danny van Zomeren, directeur HJG, André Visser, volmachtmanager Fortis, en Rik Kloos, directeur volmachten Fortis.

 

Reageer op dit artikel