nieuws

VNAB evalueert eigen rol

Archief

De Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) gaat het beleid herijken. Zo moet de focus zich niet beperken tot faciliteren, maar gaan zaken als lobbyen, marketing en kennisontwikkeling aan belang winnen.

VNAB evalueert eigen rol

De VNAB heeft marktonderzoeksbureau Turner opdracht gegeven onder de aangesloten makelaars- en verzekeraarsbedrijven onderzoek te doen naar de gewenste koers en strategie voor de komende jaren. "Er was mede door de veranderende marktontwikkelingen, waaronder de meer openheid verlangende toezichthouders, (opnieuw) behoefte ontstaan om het beleid te herijken door middel van strategische heroriëntatie", aldus VNAB-voorzitter Rolf van der Wal. De VNAB presenteert in het najaar conclusies en voorstellen aan de leden.

Reageer op dit artikel