nieuws

Verzekerd tegen vaste verkering

Archief

Singles die eraan twijfelen hoe lang hun vrijgezellenstatus nog stanoudt, kunnen voortaan toch met een gerust hart een single-vakantie boeken. Voor 1% van de reissom biedt touroperator One2gether, samen met Unigarant, een single-omboekverzekering aan.

 

Wie deze ‘veredelde annuleringsverzekering’ bij boeking sluit en voor vertrek een partner vindt, kan als ‘stel’ (met of zonder nieuwe kinderen), zonder extra kosten ook vlak voor de geplande datum van vertrek nog omboeken naar een reis binnen het aanbod van partner Konya Vakanties.

 

  &nbsp"Deze verzekering is speciaal voor ons ontwikkeld door Unigarant", vertelt Rineke van Doorn van One2gether in Eindhoven. "Het kwam namelijk regelmatig voor dat singles aarzelden bij het boeken van een reis, omdat ze niet konden overzien of ze in de tussentijd een relatie zouden krijgen en dan wellicht liever samen op vakantie zouden willen gaan."

 

  &nbspEr is reeds anderhalve maand proefgedraaid met deze verzekering. "In de praktijk blijkt de helft van al mijn klanten hem te boeken", aldus Van Doorn.

 

Reageer op dit artikel