nieuws

Veldhuis vindt actie Arag schaamteloos

Archief

NVA-voorzitter Bob Veldhuis vindt de actie van Arag om onder dezelfde naam als via het intermediair rechtstreeks verzekeringen te sluiten, schaamteloos. Hij zei dit donderdagmiddag in zijn toespraak tot de ledenvergadering van de NVA in Nijkerk.

Veldhuis vindt actie Arag schaamteloos

Veldhuis complimenteerde de moeders van Allsecur, Ditzo en Izio met het feit dat zij hiermee voor merken hebben gekozen die afwijken van het intermediaire moedermerk. "In dat opzicht chapeau voor Allianz, Fortis en Delta Lloyd. Ik ben niet van zins veel woorden vuil te maken aan de Zwitserse dochter van Reaal, niet aan de faux pas van Klaverblad, noch aan het meest recente initiatief van Arag, maar ik snap niet dat er nog steeds verzekeraars zijn die het gepast vinden de partijen die exclusief verantwoordelijk zijn voor hun succes schaamteloos onder hetzelfde merk te beconcurreren." Hij stoort zich er overigens wel aan, dat via internet "de scherpste tarieven en de prachtigste voorwaarden" worden uitgestrooid. "Wij hebben de verzekeraars die daarachter zitten, inmiddels gevraagd hoe lang het nog zal duren vooraleer het intermediair als zodanig bediend gaat worden."
 
Gerelateerd artikelArag verkoopt polissen ook direct 

Reageer op dit artikel