nieuws

Van Olphen nieuwe financiële topman Eureko

Archief

Gerard van Olphen (46) wordt de nieuwe financiële topman van Eureko. Hij volgt Roel Wijmenga (50) op, die om persoonlijke redenen terugtreedt uit de raad van bestuur van Eureko.

Van Olphen nieuwe financiële topman Eureko

Van Olphen wordt samen met Willem van Duin (48) per 1 oktober vice-voorzitter van de raad ven bestuur. Huub Hannen (60), nu vice-voorzitter, gaat per die datum met pensioen. Danny van der Eijk (49) en Jeroen van Breda Vriesman (40) treden toe tot het hoogste bestuursorgaan van Eureko. Opvolger van Van der Eijk bij de Divisie Directe Distributie wordt Ellen Faber (51). Roelof Konterman (51) volgt Jeroen van Breda Vriesman op als directievoorzitter bij Achmea Zorg. Jack Hommel (49) is benoemd tot voorzitter van de Divisie Intermediaire Distributie (Avéro), waar Conrad Rombout in april opstapte.

Reageer op dit artikel