nieuws

Unirobe Meeùs Groep neemt Aecum over van Friesland Bank

Archief

Aegon-dochter Unirobe Meeùs Groep heeft Aecum (Houten) overgenomen van Friesland Bank Assurantiën (FBA).

 

Friesland Bank wil met haar assurantietak FBA terug naar haar kernactiviteit: het bedienen van het midden- en kleinbedrijf in de noordelijke helft van Nederland. Aecum richt zich op grote bedrijven in het gehele land met een beperkt productenpakket. "Deze strategische keuzes sluiten niet goed op elkaar aan. Vandaar dat besloten is tot verkoop", aldus FBA.

 

  &nbspUnirobe Meeùs Groep wil met de aankoop van Aecum de expertise en acquisitiekracht op het gebied van pensioenen vergroten. De overname heeft geen gevolgen voor Aecum, dat zich richt op de advisering en verkoop van collectieve pensioenregelingen aan bedrijven. Het bedrijf telt 22 medewerkers en heeft een provisieomzet van _ 3,5 mln.

 

(Friesland Bank) en Joop van Berkum (Unirobe Meeùs Groep).

Reageer op dit artikel