nieuws

Unigarant van start met digitale afhandeling van fietsschades

Archief

Na een succesvolle interne en externe proef is ANWB-dochter Unigarant gestart met digitale afhandeling van schadeclaims op het gebied van fietsverzekeringen.

 

Alle fietshandelaren en tussenpersonen waar Unigarant zaken mee doet, kunnen de nieuwe dienst gebruiken. Het systeem, Certigo genaamd, is ontwikkeld in samenwerking met Netaspect uit Dordrecht en kan schadeclaims controleren, beoordelen of er dekking is, er een uitkering aan koppelen en die vertalen naar een daadwerkelijke betaling.

 

  &nbspKlanten krijgen in 90% van de gevallen binnen enkele minuten uitsluitsel over dekking en uitkering. Het uiteindelijke doel van Unigarant is het ontwikkelen van een gebruikersvriendelijke versie voor alle schadeverzekeringen.

 

in met behulp van de nieuwe dienst van Unigarant.

Reageer op dit artikel