nieuws

Tijdelijk geen beleggingspolissen bij NN

Archief

Nationale-Nederlanden verkoopt tot de introductie van het in maart aangekondigde nieuwe productassortiment geen beleggingspolissen meer. “We kunnen niet garanderen dat het kostenniveau altijd Wabeke-proof is”, laat NN weten.

Tijdelijk geen beleggingspolissen bij NN

Sinds dit voorjaar werkt NN aan een nieuwe beleggingsverzekering die voldoet aan de aanbeveling van ombudsman Wabeke dat de kosten niet meer dan 2,5% van het rendement zouden moeten bedragen. Bovendien is in de nieuwe producten een garantie-element ingebouwd. Bij de huidige beleggingspolis Flexibel Verzekerd Beleggen is het kostenniveau in sommige gevallen boven de gestelde grens. "Daarom stoppen we er helemaal mee", aldus woordvoerder René de Sévaux, volgens wie NN de laatste  drie maanden maar enkele tientallen beleggingsverzekeringen heeft verkocht. Het nieuwe product wordt naar verwachting in september geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel