nieuws

Starters

Archief

A. van de Hoef Verzekeringen (Scherpenzeel)

 

André van de Hoef (40) is op 1 mei officieel van start gegaan. Na negen jaar bij de Onderlinge ‘s-Gravenhage heeft ook hij de overstap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap. Van de Hoef is gestart met een redelijk ruime portefeuille die hij van de Onderlinge heeft kunnen overnemen. Hij is voornamelijk actief in de particuliere markt, zowel op leven- als schadegebied. Ook kleine zelfstandigen kunnen op zijn aandacht rekenen.

 

Assurantiekantoor D. Hubers (Nieuw-Beijerland)

 

Derk Hubers (33) is al ruim tien jaar werkzaam op het assurantiekantoor van zijn vader. Zijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel heeft tot doel het bedrijf over te nemen. Het kantoor heeft vier medewerkers en heeft vergunningen voor schade, leven, sparen en betaalrekeningen.

 

Vitréus Financiële Diensten M.R. Dannenburg (Assendelft)

 

Marcel Dannenburg is in Assendelft gestart met een vestiging van franchiseorganisatie Vitréus. Deze organisatie bestaat uit adviseurs die vanuit huis opereren. De franchisenemers, oude collega’s van elkaar, zijn allen voor 20% eigenaar van het bedrijf.

 

Dannenburg (40) heeft vijftien jaar ervaring in de financiële dienstverlening; de laatste vijf jaar was hij werkzaam bij InFact Financiële Dienstverlening als hypotheekadviseur.

 

Reageer op dit artikel