nieuws

Starters

Archief

Hypotheek ABC (Leeuwarden)

 

Per 1 april is Bas Combee (39) gestart met Hypotheek Advies Bureau Combee. Na vijftien jaar ervaring in het bank- en verzekeringswezen te hebben opgedaan, richt de Erkend Hypothecair Planner zich met zijn eigen bedrijf vooral op zelfstandigen en geeft hij financieel advies bij echtscheiding. De website van het bedrijf is www.adviseuraanhuis.nl.

 

Somers-Hypotheken (Halsteren)

 

Martin Somers (35) is de eigenaar van Somers-Hypotheken. Na zeven jaar ervaring in de branche te hebben opgedaan, start hij zonder bestaande portefeuille. Hij richt zich met name op de particuliere markt en het mkb. De vergunningen zijn aangevraagd en de beoogde startdatum is 1 juli.

 

Van Maaren Hypotheekadvies (Den Haag)

 

Karel van Maaren (50) is nu nog hoofd P&O bij een olietransportbedrijf, maar start in oktober met een eigen hypotheekadviesbureau. Uit interesse heeft hij altijd al informeel advies gegeven, maar nu hij de opleiding heeft afgerond gaat hij er zijn beroep van maken.

 

Van Maaren is nog bezig met de vergunningaanvraag. Hij start zonder bestaande portefeuille en zal met name vanuit huis gaan werken.

 

JNG Advies (Vlaardingen)

 

René de Jong (46) is pensioenadviseur en gaat zijn kennis en ervaring inzetten in zijn eigen bedrijf.

 

Hij start zonder bestaande portefeuille en gaat vanuit huis werken. De Jong is nog op zoek naar samenwerking met een inkooporganisatie. De vergunning moet nog worden aangevraagd; de beoogde startdatum is eind augustus.

 

Reageer op dit artikel