nieuws

SEZ doet Oranje Verzuimcheck

Archief

Het Reeuwijkse assurantiebedrijf SEZ introduceert de Oranje Verzuimcheck voor werkgevers.

 

"Uit onderzoeken van onder meer arbodienst ArboNed blijkt dat bij het vorige EK in Portugal het ziekteverzuim aanzienlijk steeg", vertelt directeur Niels Karssens. "Wij bieden werkgevers nu de mogelijkheid om een extra faciliteit bij hun arbodienstverlening af te nemen ten tijde van het Europees Kampioenschap Voetbal. Werknemers die zich ziekmelden, krijgen dezelfde dag nog controle", aldus Karssens.

 

  &nbspDe werkgevers die deze extra faciliteit afnemen, betalen daarvoor 0,21% van de loonsom. "Het is een aanvulling op hun bestaande arbocontract", aldus Karssens. Volgens hem zijn er veel reacties binnengekomen.

 

  &nbsp"Wij adviseren bedrijven wel om met hun personeelsleden te praten over de ‘EK-koorts’. Dan is duidelijk wanneer de werknemer tijdens het voetbaltoernooi vrij wil zijn of een uurtje eerder naar huis wil."

 

Reageer op dit artikel