nieuws

Ruzie woekerpolis houdt aan

Archief

Het Instituut Financieel Onderzoek (IFO) is niet van plan om zijn bevindingen over beleggingsverzekeringen over te dragen aan de Autoriteit Financiële Markten. Reden hiervoor is dat het ministerie van Financiën weigert om het IFO te betalen voor de diensten die het tussen maart en juni verrichtte.

Dat schrijft het IFO zaterdag in een reactie op een brief van minister Wouter Bos aan de Tweede Kamer van vrijdag. Het onderzoeksbureau werd vorig najaar door het ministerie ingehuurd om onderzoek te doen naar beleggingsverzekeringen. Eind mei raakten Bos en het IFO in conflict over het verloop van het onderzoek en werd de opdracht later ingetrokken. De AFM neemt het onderzoek nu over.
(Het Financieele Dagblad)
 
 
Overige verzekeringsberichten vandaag in de media:
 
Meer dan 10 miljoen euro schade door hagelbui
(Trouw)
 
Alle behandelingsfuncties uit AWBZ naar polis
(Het Financieele Dagblad)
 
De markt voor zorg bestaat niet echt
(Het Financieele Dagblad)
 
'Apothekers kunnen geen kant op'
(De Volkskrant)
 
Zo wordt de AWBZ er niet veel beter op
(De Volkskrant)

Reageer op dit artikel