nieuws

Rechtsbijstandpolis van Ditzo kent onbeperkt verzekerd bedrag

Archief

De begin deze maand door Ditzo (Fortis) geïntroduceerde rechtsbijstandpolis kent een onbeperkt verzekerd bedrag. Uitgangspunt van de dekking is "alle gebeurtenissen waarvan je redelijkerwijs mag verwachten dat je daarvoor juridische bijstand krijgt".

 

Er zijn vier (facultatieve) rubrieken: Verkeer, Consument & Woning, Werk en Vermogen. Voor een modaal gezin bedraagt de maandpremie voor de rubriek Consument & Woning globaal _ 7,oo, voor Werk _ 7,40, Verkeer _ 4,00 en Vermogen _ 3,55.

 

  &nbspVerzekerden kunnen dag en nacht terecht bij de juridische helpdesk. Deze zorgt zonodig voor snelle overdracht van de kwestie aan Arag, de risicodrager van de rechtsbijstandpolis van Ditzo.

 

Contractscan

Verder is er een ‘preventie-dienstverlening’: de Contractscan. Verzekerden kunnen nieuwe contracten laten beoordelen op de juridische haken en ogen. Daarbij valt te denken aan een nieuw arbeidscontract, een huurovereenkomst waarmee de verzekeringnemer of een gezinslid als privé-persoon te maken krijgt.

 

Reageer op dit artikel