nieuws

Polisaanvraag: ‘voetbal belangrijker dan trouwen’

Archief

TrouwZeker, een verbonden bemiddelaar van Europeesche, brengt een variant op de EK-annuleringsdekking van die Fortis-dochter. Je kunt zelfs je bruiloft of huwelijksreis afblazen als het Nederlands Elftal de finale van EK 2008 bereikt.

Polisaanvraag: ‘voetbal belangrijker dan trouwen’

"U moet er toch niet aan denken dat er niemand op uw bruiloft aanwezig wil zijn of dat u de finale moet missen omdat u op huwelijksreis gaat, als het Nederlands Elftal in de finale speelt van het EK 2008. Misschien is deze historische gebeurtenis een reden waarom u uw bruiloft en huwelijksreis zou willen verzetten", aldus TrouwZeker. "Om uzelf een karige bruiloft of frustrerende huwelijksreis te besparen, biedt TrouwZeker u de mogelijkheid om uw bruiloft of huwelijksreis te annuleren, voor maar respectievelijk 1% of 2% extra bovenop de premie."
Het enige dat de aspirant-verzekeringnemer moet doen, is bij de polisaanvraag bij 'Opmerkingen' aan te geven: "Ja, voetbal is belangrijker dan trouwen".

Reageer op dit artikel