nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Reggie de Jong (44) is algemeen directeur geworden van dienstverlener Ordina BPO. Zij was sinds 2006 lid van de raad van bestuur van DSB Bank en voordien onder meer een van de oprichters en commercieel directeur van Stater. Bij Ordina volgt zij Bart van der Vlis op. Naast De Jong is ook Peter Hekking toegetreden tot het directieteam van Ordina BPO. Hij was directeur Riskmanagement bij DSB Bank.

 

De 47-jarige Marcel Evertsen start medio deze maand bij Aegon als hoofd Commerciële Communicatie. Evertsen is afkomstig van adviesbureau Oostdam & Van den Eijkel, maar werkte daarvoor bij Nationale-Nederlanden en Reaal.

 

GAB Robins Takkenberg heeft twee nieuwe experts in dienst genomen. Bram van ’t Loo, afkomstig van Arntz van Helden, is vanuit het kantoor in Amsterdam werkzaam als expert Aansprakelijkheid/CAR. De productgroep Personenschade is versterkt met senior expert Jos Keijsper Hij werkte hiervoor bij CED.

 

Adviseurs Edwin Dubbink, Twan Kilkens en Eelco Schnezler, hebben alledrie de overstap gemaakt van ABN Amro Bank Risk Advisory Services naar Deloitte Enterprise Risk Services.

 

Hennie Zoontjes (46), die de laatste jaren fungeert als eerste woordvoerder van het Verbond van Verzekeraars, stapt binnenkort over naar SPF Beheer (Spoorwegpensioenfonds). Zoontjes vertrekt eind deze maand bij het Verbond en zal op 1 augustus als manager Communicatie in dienst treden van het SPF Beheer. Hij heeft bijna acht jaar in de mediavoorlichting bij het Verbond gewerkt en was voordien in een soortgelijke rol actief bij het College voor Zorgverzekeringen.

 

Jacqueline van den Pol (38) is bij Money You aangesteld als accountmanager. Zij werkte eerder onder meer bij ABN Amro en GMAC Hypotheken.

 

Voormalig manager Underwriting Marc van ’t Veldt is nu als manager Accident & Health werkzaam bij AIG Europe Nederland.

 

Bij HDS Groep zijn drie nieuwe taxateurs gestart. Willem Verploegen 26)en Stefan de Koning (39)zijn aan de slag gegaan als inventaristaxateur en Edwin Stokje (29) als bouwkundig taxateur. Zij komen van respectievelijk AXN Groep (Assurantie Experts Nederland), Rabo Bank Westland en Heijmans Bekistingen.

 

Zelfstandig arbeidsdeskundige Ger Quaedvlieg (51) is bij Heling & Partners in dienst getreden als registerarbeidsdeskundige in de regio Zuid-Nederland. Astrid de Gelder (45) is als re-integratiedeskundige actief in de regio Zuidwest-Nederland. Zij werkte eerder bij de Sociale Werkvoorziening en in de verslavingszorg.

 

Michel Lambers is bij GRM-Expertises aan de slag gegaan als registerexpert Letsel. Vorige werkgevers van Lambers zijn onder meer SRB Rasenberg en Weggemans Personenschade.

 

Chubb heeft Christian Landzaat benoemd tot acceptant beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Voorheen was Landzaat Financial Lines underwriter bij AIG Europe.

 

Cor Zwaan (49) is toegetreden tot de directie van Welke Beheer, de holding van Welke Financiële Diensten en Welcium Hypotheekdiensten. Zwaan was hiervoor als managing director bij NIBC (NIB Capital) in Den Haag verantwoordelijk voor de hypotheekactiviteiten. Al sinds de verwerving van een minderheidsbelang door NIBC Bank in maart 2007 is hij nauw betrokken bij de ontwikkelingen binnen Welke. Zwaan zal zich in zijn nieuwe rol vooral richten op strategie en business-development. Voor zijn overstap in 2004 naar NIBC, werkte hij bij Zürich (sinds begin 1998) en voordien bij ING Bank.

 

(blokje)

 

Zelf een benoeming opgeven? Dat kan op www.amweb.nl onder ‘Carrière’.

 

Reageer op dit artikel