nieuws

Onna-onna werkt met drie risicodragers

Archief

Onna-onna, het op vrouwen gerichte verzekeringsbedrijf dat zich donderdag presenteerde op het circuit van Zandvoort, werkt samen met drie risicodragers: Fortis, Zevenwouden en Nationale-Nederlanden.

De polissen van Onna-onna, wiens vergunningaanvraag nog in behandeling is bij de AFM, lopen in poolverband bij genoemde drie verzekeraars via het volmachtbedrijf Melching Assuradeuren uit Drachten, dat ook de administratie verzorgt. Onna-onna begint met een autoverzekering. De online tussenpersoon zet zich af tegen traditionele verzekeraars, die onvoldoende zouden redeneren vanuit de behoefte van de (vrouwelijke) klant. Desondanks zijn mannen welkom bij Onna-onna, dat binnenkort onder meer ook een zorgpolis van Agis gaat bieden. Het bedrijf, wil later gaan uitbreiden in Spanje en Duitsland.

Reageer op dit artikel