nieuws

Noordhollandsche wint internetprijs

Archief

Met zijn webtool ‘Mijn polismap’ heeft Noordhollandsche van 1816 de DenK Internet Servicetool Award 2008 gewonnen.

 

Eind mei hebben ruim vierhonderd intermediairs hun stem uitgebracht op één van de drie genomineerde kandidaten: Argenta Internetsparen, Schadehulp.nl en ‘Mijn Polismap’ van Noordhollandsche van 1816. De Noordhollandsche vergaarde de meeste stemmen.

 

  &nbspDe prijs is door DenK Internet Services geïntroduceerd ter stimulering van de ontwikkeling van internettools gericht op de service- en adviesfunctie van het intermediair. Als winnaar van de Award heeft de Noordhollandsche een oorkonde ontvangen. Alle medewerkers van de Noordhollandsche zijn door DenK getrakteerd op een ‘winnaarsgebakje’.

 

de oorkonde uit handen van William Diebels, directeur van DenK Internet Services.

Reageer op dit artikel