nieuws

NN: pensioenachterstand moet naar minder dan zes maanden

Archief

Het individuele pensioenbedrijf van Nationale-Nederlanden heeft de werkvoorraden de afgelopen twee jaar ruim gehalveerd. Voor eind dit jaar wil NN alle posten ouder dan een half jaar wegwerken.

 

Die doelstelling is ambitieus, zegt NN zelf in relatieblad Nú: "De alleroudste posten zijn vaak complex en tijdrovend en vragen om een goede interactie met het intermediair." Daarnaast had de pensioentak te kampen met diverse blokkades, waarvan er inmiddels een aantal zijn opgelost. Het BedrijfsPensioen kan nu worden voortgezet bij einde dienstverband en omzettingen van het BedrijfsPlusPensioen naar het BedrijfsPensioen zijn nu ook mogelijk. "Sinds begin mei kan ook driekwart van alle echtscheidingen worden verwerkt. Voor het resterende deel is dat naar verwachting in het najaar.

 

  &nbspDe salarismutaties die dit jaar zijn ingestuurd, zijn inmiddels voor de helft door de pensioenadministratie verwerkt.

 

Reageer op dit artikel