nieuws

NN meldt sterk DIL-kwartaal

Archief

Bij Nationale-Nederlanden is de direct ingaande lijfrente (DIL) in het eerste kwartaal een populair product gebleken: het aantal aanvragen is vergeleken met de eerste drie maanden van 2007 met 80% gestegen.

 

NN schrijft die stijging toe aan verbeterde tarieven, meeverzekerde inflatie en een gegarandeerde afhandeling binnen vijf werkdagen. Via het extranet Mijn NN kunnen tussenpersonen bovendien nagaan welke klanten een expirerende lijfrentepolis bezitten.

 

  &nbspAegon meldde eerder ook een sterke stijging van de DIL-productie. De koopsomomzet verdubbelde daar in het eerste kwartaal bijna tot _ 175 (97) mln. Bij andere partijen moet de productie in dit deel van de markt behoorlijk zijn teruggelopen: marktbreed kwam de DIL-stijging in de eerste drie maanden namelijk uit op een bescheiden procent; de totale koopsomproductie groeide met 5%.

 

Reageer op dit artikel