nieuws

Nieuwe aov bij De Amersfoortse

Archief

De Amersfoortse zegt een nieuwe, betaalbare én volledige arbeidsongeschiktheidsverzekering aan te bieden aan ondernemers.

 

De nieuwe aov onderscheidt zich volgens De Amersfoortse door de eenvoudige acceptatieprocedure, de lage premie (die zou bijna 50% lager zijn dan de gebruikelijke premie) en toch een volledige dekking.

 

  &nbspAndere kenmerken zijn een uitkering vanaf veertien dagen arbeidsongeschiktheid, uitkering bij arbeidsongeschiktheid tot 65 jaar, beoordeling van arbeidsongeschiktheid in het eerste jaar voor eigen beroep, daarna volgens WIA-normen en een maximale uitkering van _ 15.000 bij arbeidsongeschiktheid op jaarbasis. Verder wordt in de hoogte van de premie of de duur van de uitkering geen onderscheid gemaakt naar het beroep van de zelfstandig ondernemer. De hoogte van de premie is gebaseerd op leeftijd en gekozen dekking. Een ondernemer van 33 jaar zou nog geen _ 100 aan premie betalen.

 

Reageer op dit artikel