nieuws

Nessos is nieuwe speler in detachering en consultancy

Archief

Nessos is de naam van een nieuwe speler die zich richt op consultancywerk en detachering voor bedrijven in de financiële dienstverlening. De onderneming richt zich vooral op de hypotheekwereld.

 

Nessos, dat wordt geleid door Jan Beenen, richt zich op "procesbegeleiding en advies bij het digitaliseren van werkprocessen, het borgen van wet- en regelgeving daarin en het integreren van bedrijfsprocessen".

 

  &nbspHet bedrijf boven Nessos is VDD Iqware. Dat specialiseert zich in software en is vooral actief bij hypotheekbedrijven, verzekeraars en banken. "Vanuit die hoek kwam er veel vraag naar consultancy", aldus Beenen. DSB, ABN Amro en Stater zijn op hypotheekgebied bedrijven waar Nessos en VDD IQware actief zijn, maar ook Achmea, De Lage Landen en Rabobank worden tot de klantenkring gerekend.

 

  &nbspNaast consultancy is Nessos actief op het terrein van detachering. "Wij hebben een goed netwerk van mensen die freelancen en veel kennis hebben van verzekeringstechniek. Het zijn dus geen automatiseerders", zegt Beenen.

 

  &nbspVooralsnog bestaat Nessos uit twee mensen. Bij VDD Iqware werken 25 mensen.

 

Reageer op dit artikel