nieuws

NBVA: ‘Niet alle producten in schappen leggen’

Archief

Voorzitter Rob Groenemeijer van de NBVA heeft op de ledenvergadering van zijn organisatie naar voren gebracht dat het intermediair kritisch moet zijn op de kwaliteit van de productinformatie van verzekeraars.

NBVA: ‘Niet alle producten in schappen leggen’

"Misschien moeten wij producten waarbij de productinformatie ontbreekt of onbetrouwbaar is, maar eens niet in de schappen leggen", vond hij. "Dat het ons menens is, mag blijken uit het feit dat NVA en NBVA nu besloten hebben de rijen te sluiten", verwees hij naar de aankondiging van de oprichting van een federatie. Groenemeijer vindt het verder verontrustend dat sommige adviseurs gelaten reageren als het woord deskundigheid valt.
Tijdens de algemene ledenvergadering kozen de leden "in overgrote meerderheid" voor bindende adviezen van klachteninstituut Kifid als voorwaarde voor lidmaatschap van de NBVA.

Reageer op dit artikel