nieuws

Motoracties van Europeesche en De Goudse

Archief

De start van de e zomer inspireert verzekeraars om iets extra’s te doen voor motorrijders.

 

De Europeesche heeft de motorverzekering uitgebreid en van een kortingsregeling voorzien en De Goudse pakt uit met een kortingsactie voor toerrijders.

 

  &nbspDe motorverzekering van de Europeesche is uitgebreid met het Motor Bonusplan, waarmee de opgebouwde schadevrije jaren van de autoverzekering gebruikt kunnen worden voor een hogere startkorting. Voor kopers van tweedehands motoren is een aankoopgarantie van drie jaar ontwikkeld.

 

  &nbspToerrijders die niet meer dan 5.000 kilometer per jaar rijden, ouder zijn dan 25 jaar en voor 1 juli een motorverzekering bij De Goudse sluiten, krijgen 10% premiekorting. Jongere rijders krijgen 5% korting.

 

Reageer op dit artikel