nieuws

Menzis wil de beste worden

Archief

Menzis wil zijn landelijke positie verder uitbouwen en in 2010 de verzekeraar met de hoogste klanttevredenheid van Nederland zijn. De dienstverlening moet daarbij voor alle klanten gelijk zijn, ongeacht waar zij wonen. Dit schrijft Menzis in zijn jaarverslag over 2007.

Menzis wil de beste worden

"Daarnaast is het vanuit de beleving van grote collectiviteiten, vanuit de wens om op het landelijke zorgdossier invloed te blijven houden maar ook voor de positie op de zorginkoopmarkt, voor ons op middellange termijn van belang om qua klantenaantal tot de top van Nederland te blijven behoren", aldus Menzis. Om deze ambitie te verwezenlijken werd de regionale Haagse zorgverzekeraar Azivo overgenomen. Samen vormen Menzis en Azivo de vierde zorgverzekeraar van ons land met circa 2,1 miljoen klanten.

Reageer op dit artikel