nieuws

Medewerkers Aon voor halve ton dé berg op

Archief

Dertig medewerkers van verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon Nederland hebben een bedrag van 50.000 euro bijeengefietst voor de stichting KiKa, Kinderen Kankervrij. Zij deden dit door op de fiets naar de top van de roemruchte Alpe d’Huez te rijden.

Het initiatief voor deze sponsoractie is genomen door medewerkers van het Aon-kantoor in Noordwijk en valt binnen het beleid tot maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). In het kader van het twintigjarig bestaan van de naam Aon worden door het concern twintig mvo-projecten ondersteund, waarvan de wielerkoers naar de top van de Alpe d'Huez er één was. De 'klimmers' hebben zelf hun vrienden- en kennissenkring gevraagd hen te sponsoren. Aon vulde de sponsoropbrengst aanzienlijk aan.

Reageer op dit artikel