nieuws

Lancyr gaat pijl richten op pensioenadvies werknemers

Archief

Advieskantoor Statenhoff en Lancyr RST hebben een adviesmodule ontwikkeld voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Daarbij wordt voorlichting over de pensioensituatie van individuele werknemers beoogd, als opstap naar ‘worksite-marketing’.

 

Lancyr RST is een kersvers samenwerkingsverband tussen Lancyr en assurantiekantoor RST Insurance & Finance in Amstelveen. Het concept voor de mkb-module is bedacht door Statenhoff. Doel is individuele werknemers van een bedrijf voor te lichten over hun pensioensituatie. "De kerngedachte is om ondernemers te helpen aan hun zorgplicht te voldoen door de werknemers individueel te adviseren over hun pensioenpositie", aldus Remco Bosman van Statenhoff.

 

  &nbspRST is een van de assurantiekantoren die al langer gebruik maakte van de module. Om naast het mkb ook de particuliere markt te kunnen bedienen heeft RST nu een overeenkomst gesloten met Lancyr.

 

Worksite-marketing

Bosman wil binnen Lancyr Groep het zogenaamde worksite-marketingconcept lanceren. Op die manier kunnen nog meer particulieren worden voorzien van verzekerings- en pensioenproducten.

 

  &nbspDoelstelling voor de komende drie jaar is om minimaal tien Lancyr-kantoren te bedienen met het Statenhoff-concept. Omdat Bosman en mede-directeur Roger Losekoot veel verwachten van dit concept is in Amstelveen een nieuw kantoor betrokken. Dat werd half juni officieel geopend door bestuursvoorzitter Niek Hoek van Delta Lloyd.

 

nieuwe kantoor van Lancyr RST. Derde van links Niek Hoek van Delta Lloyd, geflankeerd door Roger Losekoot en Remco Bosman (rechts).

Reageer op dit artikel