nieuws

Kuindersma verzekert bakkers Olympisch team

Archief

Assurantiebedrijf Kuindersma uit Joure verzekert het totale verzekeringspakket voor het 33-koppige Holland Bakery-team bij de Olympische Spelen in Beijing.

Kuindersma verzekert bakkers Olympisch team

"Een team van 33 mensen met alle benodigde apparatuur, maar zeker ook de grondstoffen goed te verzekeren naar en in een land als China is geen standaardwerk. Je moet weten waar de gevaren liggen, hoe de transporten en inklaringen werken en welke maatregelen je ter plekke moet organiseren. Het gaat tenslotte om voeding en daaraan worden specifieke eisen gesteld. Dat is een kolfje naar onze hand", aldus directeur Ynte Kuindersma. De broodbakkers, banketbakkers en chefs d'équipe van het Holland Bakery team vormen de nationale bakkersploeg, die tijdens de Olympische Spelen sporters en supporters van dagvers brood en banket gaat voorzien.

Reageer op dit artikel