nieuws

John van der Voet overleden

Archief

Op 62-jarige leeftijd is plotseling overleden John van der Voet. Hij was directielid in het volmachtbedrijf van Meeùs en daarnaast onder meer plaatsvervangend voorzitter van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD).

Van der Voet is meer dan 41 jaar werkzaam geweest in de assurantiebranche. Op 1 januari 1977 trad hij in dienst bij het Arnhemse bemiddelingsbedrijf Van Hemmen Lippmann, waar hij in 1992 directeur werd. Na de overname van dat bedrijf door de Kamerbeek Groep en vervolgens door Meeùs, maakte Van der Voet bij deze Aegon-dochter de laatste jaren deel uit van de directie Volmacht van COV (Commerciële Ontwikkeling Verzekeringen).
Naast zijn activiteiten voor Meeùs was hij actief voor de ledencommissie van de NVGA en, sinds de instelling in 2005, van het CDFD. Van der Voet wordt donderdag gecremeerd.

Reageer op dit artikel