nieuws

InQoop.nl claimt met nettotarief Quantum laagste risicopremie

Archief

De overlijdensrisicoverzekering die de Liechtensteinse verzekeraar Quantum Leben in ons land via volmachtbedrijf TAF aanbiedt, kan nu ook tegen nettopremie worden gesloten via inkoopbedrijf inQoop.nl.

 

Per polis rekent inQoop _ 100 aan afsluitkosten. De tussenpersoon bepaalt vervolgens zelf de beloning die hij bij de klant in rekening brengt. "Aangesloten kantoren kunnen hierdoor de laagste premie in de markt bieden: bij Nationale Hypotheekpas bedragen de afsluitkosten voor de consument _ 795." De risicopolis wordt aangeboden onder het label Zekerheid Totaal Plan.

 

  &nbspInQoop.nl (Dordrecht), sinds maart in het bezit van een AFM-vergunning, telt 165 aangesloten kantoren en biedt onder meer ook MoneYou-hypotheken en een Interlloyd-levenpolis. "Wij hebben tot nu toe een beperkt assortiment gevoerd", zegt Jeroen Clijsen, samen met Martijn Don initiatiefnemer van InQoop. Don maakte eerder naam met intermediairbedrijven De Spaarformule en DND Adviesgroep. "Onze doelstelling is om de aangesloten kantoren een aantal producten te bieden met een duidelijk toegevoegde waarde, ter aanvulling op hun bestaande assortiment. Dat is de voorbije periode erg goed gelukt."

 

Meer producten

Voor kantoren die daar behoefte aan hebben, is het productassortiment uitgebreid. "We willen graag verbreding, maar niet ten koste van het onderscheidend vermogen van onze huidige werkwijze", zegt Clijsen. Daarom is de bestaande formule gecontinueerd onder de naam InQoop.nl Basis. Daarnaast is een Extra-variant ontwikkeld. "Hiermee kunnen kantoren vanaf nu ook zaken via ons onderbrengen bij vrijwel alle bekende partijen."

 

  &nbspVolgens Clijsen is de tijd van concurrentie op marges voorbij: "Het gaat er nu vooral om de rol van het professioneel intermediair nog duidelijker neer te zetten als de professional die naast zijn klant staat. Dat is voor ons reden om nadruk te blijven leggen op de meerwaarde van de werkwijze zoals we die tot nu toe gehanteerd hebben. Maar een verbreding van ons dienstenpalet past daar ook uitstekend naast."

 

Reageer op dit artikel