nieuws

ING groeit weer in hypotheken

Archief

ING heeft in het eerste kwartaal van dit jaar het marktaandeel in hypotheken met zo’n 2% uitgebreid.

 

Het concern, met als grootste geldgevende dochters de volgend jaar fuserende ING Bank en Postbank, moest vorig jaar een stap terug doen: het aandeel zakte van 20% naar 16%, waarmee de achterstand op koploper Rabobank toenam. In het eerste kwartaal is het marktaandeel echter weer toegenomen tot 17%. "In april was dat 18%", aldus de ING-directie, die vertrouwen houdt in de Nederlandse markt: "In ons land gelden strengere criteria dan elders en het aantal gedwongen verkopen is vorig jaar gedaald."

 

Energieservice

Klanten met een hypotheek van Postbank of ING Bank kunnen vanaf nu gebruik maken van de Groene Energieservice, die korting biedt op energiekosten. ING werkt daartoe samen met Greenchoice, die korting biedt aan klanten met een ING- of Postbankhypotheek. De prijs voor groene stroom is volgens ING altijd _ 0,005 per kilowattuur lager dan bij de huidige leverancier.

 

Reageer op dit artikel