nieuws

ING en Delta Lloyd verzekeren defibrillator

Archief

ING Insurance & Risk Consultancy en Delta Lloyd maken het mogelijk om Automatische Externe Defibrillators (AED’s) te verzekeren.

 

De Nederlandse Hartstichting geeft in haar nieuwe campagne het belang aan van directe reanimatie en toepassing van de AED bij een hartstilstand. Hiervoor is het van belang dat AED’s binnen zes minuten beschikbaar zijn.

 

  &nbspPotentiële initiatiefnemers van deze zogeheten ‘zes minuten zones’ lieten weten dat er een drempel was voor de aanschaf van een AED. Zij konden de AED niet verzekeren tegen beschadiging of diefstal.

 

  &nbspOmdat ING Insurance & Risk Solutions en Delta Lloyd de doelstellingen van de Nederlandse Hartstichting ondersteunen, stellen zij nu zo’n verzekering beschikbaar tegen kostprijs. "Uniek aan de verzekering is dat er ook in openbare gelegenheden en buiten dekking geboden wordt", aldus de verzekeraars.

 

  &nbspMeer informatie over de AED-verzekering is te vinden op www.6minuten.nl en www.6minutenzone.nl

 

een drempel voor de aanschaf.

Reageer op dit artikel