nieuws

Infa en Financial Life Support werken samen

Archief

Financial Life Support gaat met Infa samenwerken. Software van Infa wordt gebruikt om de adviesmethodiek en bijbehorende software van Financial Life Support te verbeteren.

Infa en Financial Life Support werken samen

"Financial Life Support heeft een adviesmethodiek ontwikkeld voor het intermediair, die is afgestemd op de behoefte aan transparantie, rentabiliteit en vertrouwen in de huidige financiële branche", aldus Peter Dussel van Infa. In de overeenkomst is vastgelegd dat de adviessoftware, de rapportage van de Financiële Foto en webomgeving van Financial Life Support wordt ondersteund met speciaal hiervoor ontwikkelde software van Infa. Voor gebruik van de adviesmethodiek kunnen adviseurs een licentie aanvragen.

Reageer op dit artikel