nieuws

Hier-logo toegekend aan Fortis ASR-hypotheek

Archief

Aan de Fortis ASR-hypotheek met Energiebespaaradvies is het Hier-logo toegekend.

Hier-logo toegekend aan Fortis ASR-hypotheek

Het gratis advies over energiebesparende maatregelen aan huizenkopers draagt volgens Hier direct bij aan de reductie van CO2-uitstoot en de verbetering van het klimaat. Met de toekenning van het Hier-logo wordt Fortis ASR beloond voor het onderstrepen van het belang van energiereducerende investeringen. Fortis ASR vergoedt bij nieuwe hypotheken de kosten van het rapport over energiebesparende aanpassingen en het nieuwe energielabel. De gekozen energieverbeteringen kunnen vervolgens worden meegefinancierd met de hypotheek. Met 'Hier' willen 40 organisaties milieubewuste initiatieven steunen.

Reageer op dit artikel