nieuws

Generali krijgt pluim van ondernemers

Archief

Generali is uit een onderzoek in opdracht van ondernemersblad Sprout naar voren gekomen als het bedrijf met de beste diensverlening. Ook Zilveren Kruis Achmea en TVM worden gewaardeerd door ondernemers.

Over het algemeen is 100% van de respondenten tevreden over de dienstverlening van Generali. Een derde zegt de service zelfs 'uitstekend' te vinden. Overigens noemden slechts 12 ondernemers de naam van Generali, terwijl 259 ondernemers de diensten van Rabobank hebben beoordeeld. Zilveren Kruis Achmea scoort met een tevredenheidspercentage van 94% de vijfde plaats, net voor TVM. FBTO blijkt vooral populair vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Op 97 in de tevredenheids-top 100 staat Avéro Achmea met een score van 72% als laagste genoteerd van de verzekeraars.

Reageer op dit artikel