nieuws

Geldprijs van Hypotheeklead

Archief

Blij verrast is mevrouw Van der Venne met de 6.500,- euro die zij ontving uit handen van Ralph van Dam van Hypotheeklead. Zij viel in de prijzen omdat zij tijdens de najaarscampagne van Hypotheeklead reageerde op de actie: win een jaar lang gratis wonen . Deze actie van Hypotheeklead had als doel zoveel mogelijk consumenten […]

Blij verrast is mevrouw Van der Venne met de 6.500,- euro die zij ontving uit handen van Ralph van Dam van Hypotheeklead. Zij viel in de prijzen omdat zij tijdens de najaarscampagne van Hypotheeklead reageerde op de actie: win een jaar lang gratis wonen . Deze actie van Hypotheeklead had als doel zoveel mogelijk consumenten die een hypotheekadviesgesprek wilden in contact te brengen met een erkend hypotheekadviseur bij hun in de buurt. Ralph van Dam (l), directeur van Hypotheeklead, overhandigt samen met Peter Seegers van NHG Toekomstplanning de waardecheque aan Annemiek van der Venne uit Roermond

Reageer op dit artikel