nieuws

Geen bonus, maar hogere provisie bij Finsys

Archief

Deelnemers van facilitair bedrijf en inkoopcombinatie Finsys ontvangen voortaan standaard een hogere provisie, zonder verdere bonus.

"De berichten over het afschaffen van bonussen door de overheid hebben ons aan het denken gezet", zegt Finsys-directeur Ernest Lichteveld. "De omzet voor het intermediair valt terug en de 70/30-regeling werkt ook niet echt om liquide middelen te creëren. Bonusgrenzen worden steeds moeilijker bereikbaar, dus hebben we die afgeschaft en ontvangen deelnemers een hogere provisie, die net zit onder wat anders het maximum zou zijn. Breng je echter zoveel volume dat deze regeling nadelig uitpakt, dan blijft de oude regeling van kracht." De nieuwe provisieregeling is per 1 juli van toepassing.

Reageer op dit artikel