nieuws

FKO peilt steun voor nieuwe club

Archief

De Federatie van Koepelorganisaties (FKO) heeft de bij Van Kampen Groep aangesloten kantoren aangeschreven met het verzoek zich aan te sluiten bij de eerder aangekondigde nieuwe belangenbehartiger voor het intermediair.

 

De koepelorganisatie wil met de hypotheekadviseursvereniging VVHN in de nieuwe organisatie met name het ongeorganiseerde intermediair een stem geven. FKO heeft daarom de Van Kampen-kantoren om een machtiging gevraagd om hun collectieve belangen richting politiek, toezichthouders, klachteninstanties en aanbieders te behartigen. Daarnaast wordt een eenmalige bijdrage van _ 50 gevraagd.

 

  &nbspEen dezer dagen willen de FKO (achterban omvat 5.000 kantoren) en de VVHN (circa 750 leden) beslissen of er voldoende draagvlak is voor de nieuwe vereniging. Wilkes in bestuur Hans Wilkes van inkoopcombinatie ViaFeria is onlangs toegetreden tot het bestuur van de FKO. Wilkes was eerder directeur Verkoop en Marketing van Aegon en lid van de directie van SNS Reaal. Het bestuur van de FKO bestaat nu, naast Wilkes, uit voorzitter Henk Doornewaard (Pensioendesk Nederland), secretaris Egbert Hendriks (Financiële Service Desk), penningmeester Lex van Kampen (Van Kampen groep), Christian Dijkhof (The Hypotheekcompany) en Ernest Lichteveld (Finsys).

 

Reageer op dit artikel