nieuws

Finides Groep kiest voor FasterForward

Archief

De Finides Groep en zusterorganisaties Centropolis en Vienalis hebben gekozen voor de softwareapplicatie FasterForward Elements.

Finides Groep kiest voor FasterForward

'Wij waren als groep al langer op zoek naar een integrale oplossing voor onze verschilllende bedrijven. De combinatie van klantrelatiemanagement, financiële administratie, en allerlei werkprocessen in één applicatie en gebaseerd op internettechnologie is vrij uniek", aldus woordvoerder Jeffrey Leichel. "Wij verwachten met alle bedrijven en aangesloten kantoren binnen twee maanden te draaien met FasterForward. De volgende fase is de koppeling met de adviessoftware voor hypotheek en pensioen. Na de zomer zoeken we aansluiting bij platforms als Meetingpoint en extranetten van verzekeraars", aldus Leichel.

Reageer op dit artikel