nieuws

Dubbel Dekking Checker

Archief

Ditzo heeft de Dubbel Dekking Checker (DDC) ontwikkeld, een online tool die er voor zorgt dat klanten bij het aanvragen van een verzekering geen dubbele dekkingen kiezen. Overigens staan alleen de verzekeringen van Ditzo in deze Checker. Met polissen van andere verzekeraars in portefeuille blijven dubbele dekkingen dus mogelijk voor de consument.

 

Autopolis 19% goedkoper

Independer heeft berekend dat een autoverzekering gemiddeld 19% goedkoper is geworden ten opzichte van een jaar geleden. Het afgelopen jaar kon zo’n 77% van de bezoekers van de vergelijkingssite besparen op de premie voor de autoverzekering. De gemiddelde besparing bedroeg ruim _ 170 per jaar. Sinds augustus 2006, toen Independer van start ging met de prijsindex, zijn de premies voor autoverzekeringen met ruim 30% gedaald.

 

NN verbetert neerslagdekking

Nationale-Nederlanden heeft de neerslagdekking van de bedrijfsmatige Perfect verzekeringen voor inventaris/goederen, gebouwen en bedrijfsschade uitgebreid met ‘horizontale neerslag’: dat is neerslag die via de begane grond binnendringt, bijvoorbeeld doordat het riool overstroomt. Vooruitlopend op de nieuwe polisvoorwaarden, waarin de verruimde neerslagdekking is opgenomen, heeft NN besloten om dergelijke schades vanaf 1 juni 2008 zonder premietoeslag coulancehalve te vergoeden alsof er Perfect-Extra dekking is.

 

Reageer op dit artikel