nieuws

Doorlopende reispolis Hema de goedkoopste

Archief

De Consumentenbond heeft de prijzen en de flexibiliteit van 39 doorlopende reisverzekeringen met elkaar vergeleken. De verschillen blijken groot, maar de polissen van de Hema (in samenwerking met Aon) blijken in alle gevallen het voordeligst.

Doorlopende reispolis Hema de goedkoopste

Zowel alleenstaanden, stellen als gezinnen zijn voor een doorlopende reispolis met Europa- of werelddekking het goedkoopste uit bij de Hema, gevolgd door Kruidvat, Delta Lloyd, Proteq en Univé. In veel gevallen blijkt Nationale-Nederlanden de duurste optie. Op het onderdeel flexibiliteit, gemeten in het aantal optionele onderdelen, scoren Europeesche en Bruns ten Brink het beste in het onderzoek, waarvan de resultaten gepubliceerd zijn in de Consumentengids van juni.

Reageer op dit artikel