nieuws

Doelgroepconcepten voor volmachtbedrijven

Archief

Adviesbureau Volmarket wil samen met groepen van volmachtbedrijven doelgroepconcepten gaan ontwikkelen. Onder de naam DoelgroepDenktank wil het bureau sessies gaan houden waarin lijsten worden opgesteld.

Doelgroepconcepten voor volmachtbedrijven

Volmarket zegt in de afgelopen periode regelmatig van volmachtbedrijven signalen te hebben ontvangen dat zij er veel in zien om met collega's doelgroepconcepten te (laten) ontwikkelen. Het bureau van Arie van den Ende en Marc Kuipers legt zich al langer toe op dit gebied. Op korte termijn vindt een de startsessie plaats met een selecte groep gevolmachtigden. Die moet tot een lijst met kansrijke doelgroepen leiden. Vervolgens wordt bekeken met welke gevolmachtigden welke doelgroepconcepten kunnen worden uitgewerkt.

Reageer op dit artikel